HOME
BENVINGUTS
CURRÍCULUM
REPERTORI
ÀUDIO
VÍDEOS
GALERIA
PREMSA
CASAMENTS
CLASSES
CONTACTE
LINKS
                                            castellano english
 
 Rosa Maria Ribas, soprano lírica

C
LASSES PARTICULARS DE CANT A BARCELONA


Amb una experiència de més de quinze anys a l'escena operística i al món de la música professional —com us detallo en el meu
 
currículum— imparteixo classes particulars de TÈCNICA DE CANT. 

Les meves classes van dirigides tant a principiants com a alumnes avançats; tant als qui us agradi perfeccionar el cant com a hobby, com als qui vulgueu iniciar-vos en el món de l'òpera, del cant líric, del cant coral o del musical; tant als qui hàgiu de preparar-vos de cara a proves d'accés i exàmens, com de cara a càstings o audicions.

Les classes de tècnica de cant consten d'exercicis de vocalització, ressonàncies, projecció de la veu i suport diafragmàtic. Segons el nivell i les necessitats individuals de cada alumne, es perfecciona el fraseig i la interpretació del repertori a treballar:

“Mètode Vaccai – Arie Antiche – Òpera – Oratori – Lied – Musical”

Les classes són individuals i d'una hora setmanal. Mensualment, es treballa la interpretació del repertori amb el pianista amb l'objectiu de preparar la participació —si es desitja— al concert final que es realitza conjuntament amb tots els alumnes. Durant el concert s’interpreten les peces i els duets treballats durant tot el curs.

Espero que sigui del vostre interès. Em podeu contactar, sense cap compromís, per a una informació més personalitzada i concretar reserves, horaris i preus.
Concerts final de curs


VI Concert final
Curs de Cant 2014-2015
 
               

V Concert final
Curs de Cant 2013-2014

     

IV Concert final
Curs de Cant 2012-2013III Concert final
Curs de Cant 2011-2012

Rosa Maria Ribas

Tots els drets reservats
© Rosa Maria Ribas. All rights reserved
.| Avís legal |  castellano english                                                          Site Meter